Pilates, Raskauspilates, Äiti-vauva Pilates, Alkeispilates, Aamupilates, Lounaspilates, Miesten pilates / kehonhuolto, Method Putkisto, Fascia, Spiraalistabilaatio, Footbic, Barre, Alkeisbarre, Rentoutus, Mindfulness, Showtanssi 5-7v., Showtanssi 8-10v.,Showtanssi aikuiset, Lasten tanssi 3-4v., Esibaletti 5-6v., Aikuisbaletti, Salsa, Kurssit, Workshopit, Yksityistunnit, Luontaishoidot


ONLINE -TUNNIT ALKAVAT ti 24.3.2020

UUSI ASIAKAS - TERVETULOA- NÄIN ALOITAT

Tunnit ovat online -tunteja. Myynnissä on tällä hetkellä vain ONLINE Prepaidkortti. 


TOIMI NÄIN:
1) Luo tili: www.varaaheti.fi/pilatesstudiovantaa

2) osta kortti. Voit ostaa sen varausjärjestelmän oikeasta yläkulmasta kohdasta Prepaid -kortit. Hinta 100€. Jos sinulla on liikuntaetuutta, ota yhteyttä info@pilatesstudiovantaa.fi

Kun olet maksanut kortin, saat aina maanantaisin sähköpostiisi linkit alkavan viikon tunneille. Kuluvan viikon linkit saat heti.

3) Lataa haluamallesi laitteelle valmiiksi ZOOM sovellus / ohjelma. Käytämme sitä alustana tuntien jakamiseen. Tunneista tulee tallenteet Zoomiin, joita pääset katselemaan kun sinulle sopii.
Nämä ohjeet ovat voimassa niin kauan kuin joudumme pitämään studion suljettuna koronavirustilanteen takia. Kortti oikeuttaa pääsyn kaikille studion Online -tunneille kevätkauden 2020 aikana. Kevätkausi päättyy 29.5.2020. (Muutokset Online lukujärjestykseen ovat mahdollisia. Toimimme vallitsevan tilanteen, säädösten ja hallituksen linjausten mukaan.)


HUOM! VANHAT ASIAKKAAT:
Ne vanhat asiakkaat, joilla on olemassa voimassaoleva Prepaidkortti, jolla on käyttämättömiä kertoja, saavat automaattisesti joka maanantai linkit tunneille sähköpostiinsa kevätkauden ajan. 
Jos haluat tukea studion toiminnan jatkuvuutta, voit käydä maksamassa ONLINE -Prepaidkortin varausjärjestelmän verkkokaupassa. Hinta on 100€. Löytyy varausjärjestelmän oikeasta yläkulmasta kohdasta Prepaidkortit.

VARAUSJÄRJESTELMÄ


Tiedotus: 
- sähköpostitse (tarkista, että molemmat sähköpostiasetukset varausjärjestelmässä tililläsi on hyväksytty, jotta saat tiedotteet)
- Facebookissa
- InstagramissaARJEN LUKSUSTA.

AIKAA VAIN ITSELLESI.


Liity PILATES Studio Vantaan sähköpostilistalle. Saat ajankohtaista tietoa studion tunneista, kursseista ja workshopeista:1v. 1v. 1v. 1v. 1v. 1v. 1v.1v. 1v. 1v. 1v. 1v. 1v.
STUDIO TÄYTTI 8.9.2019 1 VUOTTA!!!
1v. 1v. 1v. 1v. 1v. 1v. 1v.1v. 1v. 1v. 1v. 1v. 1v.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ heli@pilatesstudiovantaa.fi tai 050 3746364 /Heli niin mietitään yhdessä mikä olisi sinulle sopivin tunti tai jos tulee muuta kysyttävää :)


PILATES Studio Vantaa on avattu 9/2018

Voit nauttia laajasta tuntivalikoimasta ja ammattitaitoisesta ohjauksesta pienryhmissä. Sali on tunnelmallinen, välineet ovat laadukkaita.

Tilojen suunnittelussa on panostettu viihtyisyyteen ja käytännöllisyyteen. Myös vauvojen kanssa tulevat asiakkaat on otettu huomioon.

Meillä saat hemmotella itseäsi. Voit myös ostaa välineitä ja tuotteita kotiin vietäväksi.


Lämpimin terveisin, 

Heli, Johanna, Sonja, Terhi, Viena, Cecilia, Päivi ja Sani